Premii pe bune!

Multumim tuturor bloggerilor inscrisi in concursul nostru! In urma jurizarii articolelor conform criteriilor prezentate mai jos, iata castigatorii!

Premiul de Notorietate: Alex Grivei

Premiul de Calitate: Elena Stan

Premiul Special: Miruna Coman

Castigatorii vor fi contactati pe adresele de email pentru validarea premiului.

Multumim tuturor, inca o data, pentru participare!

Credite pe Bune


Attention everyone!

Prelungim sansele de castig pana la data de 21 iulie!

Vara asta e cu noroc pentru bloggerii harnici. Acceseaza site-ul pentru a consulta lista judetelor disponibile si incadreaza-l pe cel ales intr-un articol din domeniul fianciar. Te rasplatim cu premii in valoare totala de 2100 lei.

Blogatu este noul membru al Juriului Credite Pe Bune. Alatura-te noua si hai ducem blogging-ul la un alt nivel!

Castiga premii pe bune! Spor la scris!


Credite Pe Bune te rasplateste!

STATUS CONCURS

Pe principiul Unde-s multi, puterea creste, iata propunerea noastra.

Sa intram putin in detalii: Credite pe bune este un broker care ofera solutii financiare pentru fiecare dintre cele 42 de judete ale tarii. Asadar, scopul nostru este sa eficientizam procesul de creditare prin oferirea de solutii personalizate.

In ideea popularizarii unor solutii dedicate pe nevoile locale ale consumatorilor, care le pot genera economii de timp si bani, va propunem urmatorul CONCURS desfasurat in perioada 25 mai- 1 iulie 2017: vom avea nevoie de cate un articol redactat pe blogul personal din domeniul financiar/bancar/credite pentru fiecare dintre judetele tarii. Pentru asta, bineinteles, avem nevoie de acelasi numar de bloggeri dispusi sa isi isuseasca cate un articol (si judetul aferent).

Pentru ca ne-am gandit ca vei fi o parte importanta a acestui win-win game, efortul tau nu va ramane nerasplatit. Astfel, am pus la bataie 3 premii:

 • Premiul de Notorietate (900 lei) – pentru cel mai popular blog inscris in concurs (vom analiza Domain Authority, URL Authority, Traficul lunar)
 • Premiul de Calitate (700 lei) – pentru cel mai inspirat articol din punct de vedere narativ/lingvistic/logic/creativ (evaluarea articolelor va fi realizata de un juriu intern specializat)
 • Premiul Special (500 lei) – va fi acordat, prin tragere la sorti, unuia dintre participanti.

Devine interesant, nu-i asa?

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te inscrie in concurs:

 • Blogul trebuie sa aiba o vechime mai mare de 6 luni;
 • Tematica articolului trebuie sa fie adiacenta domeniului financiar/bancar/credit;
 • In corpul articolului, autorul acestuia trebuie sa mentioneze numele blogger-ului unde a vazut invitatia la concurs;
 • Inscrierea se va face prin trimiterea unui email cu textul “Particip”, insotit de nume, prenume, numele judetului pentru care se opteaza si un numar de telefon valid la adresa de email concurs@creditdex.ro
 • Dupa ce articolul este redactat, vom avea nevoie de link-ul catre acesta, la aceeasi adresa de email;
 • Blogger-ul trebuie sa isi aleaga un judet care va constitui tema principala a articolului (vom publica update-uri zilnice in legatura cu disponibilitatea judetelor);
 • In cadrul articolului trebuie sa existe un link catre pagina judetului selectat (toate judetele sunt disponibile aici: http://www.creditdex.ro/credit-in-orasul-tau/)
 • Redirectionarea catre link trebuie sa aiba una din formele: credite in Prahova, credit rapid in Prahova, imprumut in judetul Prahova, credit judetul Prahova, top credite Prahova, etc.

Regulamentul complet al concursului aici: http://www.creditdex.ro/termeni-si-conditii-concurs/

Esti blogger de treaba si vrei sa ne ajuti in promovarea concursului? Iata ce poti castiga!

Sa-i dam drumul!